En central del af vores IT-sikkerhedsstrategi

Hos ITEMA er sikring af endpoints en central del af vores IT-sikkerhedsstrategi. Med den stigende trussel fra cyberangreb er det vigtigt, at hver enkelt enhed, der har adgang til virksomhedens netværk, er optimalt beskyttet. ITEMA anvender en kombination af førende sikkerhedsværktøjer som Admin By Request, Bitdefender, Microsoft 365 og BitLocker for at sikre, at kundernes data og systemer er beskyttet mod både interne og eksterne trusler.

Admin By Request: Sikker adgangskontrol

En af de største trusler mod endpoints er utilsigtet eller uautoriseret adgang til administratorrettigheder. ITEMA benytter Admin By Request til at kontrollere og begrænse brugernes adgang til administrative funktioner på deres enheder. Ved kun at give midlertidig adgang til nødvendige administrative rettigheder, når der er et reelt behov, reducerer vi risikoen for, at malware eller ondsindet software får administratorrettigheder. Dette sikrer, at brugerne kan udføre deres daglige arbejde, uden at sikkerheden kompromitteres.

Bitdefender: Avanceret beskyttelse mod malware og trusler

For at beskytte mod virus, ransomware og andre cybertrusler anvender ITEMA Bitdefender, et af markedets førende antivirus- og endpoint-sikkerhedsløsninger. Bitdefender tilbyder en proaktiv forsvarsmekanisme ved hjælp af avanceret trusselsdetektion, kunstig intelligens og maskinlæring. Denne løsning overvåger og beskytter løbende alle endpoints mod skadelige programmer, netværksangreb og phishing-forsøg. Bitdefender beskytter også mod zero-day-angreb, hvilket gør det muligt at forsvare systemer mod nye og ukendte trusler, før de kan gøre skade.

Integreret sikkerhed og compliance

Microsoft 365 spiller også en vigtig rolle i ITEMA’s endpoint-sikkerhedsstrategi. Microsoft 365’s sikkerhedsfunktioner, herunder Microsoft Defender og Conditional Access, giver os mulighed for at overvåge og kontrollere adgangen til data baseret på brugerens identitet, placering og enhedens sikkerhedsniveau. Derudover integrerer Microsoft 365 sømløst med andre sikkerhedsløsninger, hvilket gør det nemt at beskytte data i skyen, overvåge mistænkelig aktivitet og sikre, at alle enheder, der får adgang til kundens netværk, overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder.

BitLocker: Kryptering af data for maksimal sikkerhed

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning benytter ITEMA BitLocker til at kryptere data på alle kundernes enheder. BitLocker beskytter mod uautoriseret adgang til data ved at kryptere hele harddisken, hvilket sikrer, at følsomme oplysninger ikke kan tilgås, selv hvis en enhed bliver stjålet eller mistet. Ved hjælp af BitLocker beskytter vi kundernes data, både når de er i brug, og når de er gemt på enhederne. Krypteringen sikrer, at data forbliver utilgængelige for uautoriserede personer, selv i tilfælde af fysisk tyveri.